top of page
Cabinet Avocat Iasi

avocat tudor duca

 

Avocat din Baroul Iași cu drept de reprezentare în fața tuturor instanțelor din România, membru al Baroului de Avocați Iași din 2002, și practician în insolvență, membru al Filialei Iași a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România din 2007.

 

Dublu licențiat, atât în drept, cât și în științe economice.

Membru al Consiliului de conducere al Baroului de Avocați Iași începând cu anul 2011.

Prodecanul Baroului de Avocați Iași începând cu anul 2015.

Decanul Baroului Iași începând cu anul 2019.

Decan de Onoare al Baroului Iași începând cu anul 2023.

 

Specializat în avocatură de consultanță și litigii din domeniul dreptului civil (dreptul de proprietate, acțiunea în revendicare și alte drepturi reale, contracte și obligații contractuale, raporturi de familie și căsătorie - ex. divorț, succesiuni/moșteniri, executare silită etc.) și al dreptului afacerilor (contracte și obligații ale profesioniștilor, contencios administrativ - raporturi cu autoritățile publice), inclusiv în proceduri de insolvență și faliment.

 

Cu un portofoliu complex de clienți ai cabinetului de avocat, creat în peste 17 ani de practică neîntreruptă a avocaturii, compus preponderent din persoane juridice, atât profesioniști cât și asociații non-profit, ale căror nume nu pot fi amintite din rațiuni de țin de aplicarea legislației profesiei de avocat.

 

Vă invităm să ne scrieți sau să ne faceți o vizită la sediul cabinetului nostru de avocat - Iasi, Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2.

aparitii in presa

Tudor Duca este noul prodecan al Baroului de Avocati Iasi

Noul prodecan al Baroului de Avocati Iasi este avocatul Tudor Duca

Interviu cu av. Tudor Duca, Decanul Baroului Iași: „Întinerirea masivă a corpului profesional al avocaților din țară este un fenomen vizibil și la Iași”

Tudor Duca, decanul Baroului Iași, face precizări importante la BZI LIVE despre examenele de admitere în Barou și Magistratură

Tudor Duca este noul decan al avocaţilor din Iaşi

Scandal după greva magistraților pe tema pensiilor

DESPRE PROIECTUL „MY LEGAL CITY”, CU DECANUL BAROULUI IAȘI, AV. TUDOR DUCA

bottom of page